همه جامعه ما
اثر
علی آزادواری
انتشارات:
آزادوار
تعداد صفحه: ۶۴
ژانر: آموزشی، سفرنامه، اجتماعی، داستان کوتاه، روانشناسی
جنسیت صدای مناسب: هرکدام
سن صدای مناسب: میانسال
دربارهی کتاب: مجموعه رفتارها و عکس العمل های افراد جامعه در ورود به محل های مختلف(ار محل مدرن تر به سنتی تر و برعکس) و بررسی عکس العمل آنان در روزهای نخست و روزهای بعد
گزیدهای از متن کتاب: آنان که تجربه ایرانگردی از شمال كشور تا جنوب و از غرب تا شرق و ... را دارند، نیک، ميدانند كه در هر نقطه از اين سرزمين، مردمان خصلتهاي خاص خود را دارند که البته میان خصايل پسندیده، خصلت مهماننوازي در بين همه ايرانيان مشترك است.
اين خصلت زيبا در برخورد افراد روستايي (روستاها و شهرستانهايي كه توريست كمتر در آنجا تردد دارد) بسيار بيشتر جلوه دارد و پاكي دل و صميميت مردمان اين نقاط نسبت به ميهمانان شهري خود بسيار زيادتر است.
از چند منطقه خاص كه بگذريم، به روستاهاي دور افتاده كه وارد شويد، حس غريبه بودن و توجه سايرين به شما بسيار محسوس خواهد بود حتي در سالهاي نه چندان دور (حدود بيست سال گذشته) احوالپرسي، صحبت و دوستي برخي از روستاييان با تازه واردان به روستا سبب فخر عدهاي از آنها می شد و حتی دلبستگی هایی بوجود می آمد. اين رفتار آنها بيشك از روي سادگي و حس مهماننوازي است که گاه تحقق برخي آمال و آرزوهاي آنها توسط شما به آن دامن ميزند در نتيجه شما علاوه بر حس سادگي و مهماننوازي، حس آز آنها براي رسيدن به برخي آمالشان را درك خواهيد كرد و از اين به بعد به نيت و سرشت شما بستگي دارد كه بخواهيد از آن حس پاك حسن استفاده يا سوء استفاده کنید.
غالبا انسانهاي مدرنتر، از نظر فكري هم مدرنتر (بيعاطفهتر) رفتار کرده و آگاهانه از آن حس پاك مهماننوازي كمال استفاده را می کنند و حس برتريخواهي خود را نيز با احترامي كه ميبينند ارضا ميكنند ولی گاهی پا را فراتر از گليم خود نهاده و ب
کسانی که تا کنون به این کتاب پیشنهاد خوانش دادهاند:
غزال دیباجی
،
مریم امینیان
،
نیره دلبری
،
بابک ضیابری
،
سعید عزیزی
،
کاظم کریم پور
پیشنهادهایی که صاحب امتیاز کتاب ارائه کرده است:
—